Две онлайн обучения за Международния ден без тютюнопушене

Коалицията за живот без тютюнев дим, Националната асоциация за профилактика на белодробните болести и сдружение „Въздух за здраве” организират две онлайн обучения във връзка с Международния ден без тютюнопушене – 19 ноември 2020 г. Двете събития ще бъдат излъчени на живо във фейсбук страницата “България без дим”.

На 17 ноември, вторник, от 19 часа ще се проведе обучение за лекари на тема “COVID-19 и ХОББ – отвъд тютюнопушенето”. Ден по-късно, на 18 ноември, сряда, от 20 часа ще бъде проведено обучение за преподаватели и родители на тема “Пасивното пушене при децата в новата обстановка и дългосрочната профилактика на белодробното здраве”.

Лектори в двете обучения ще бъдат д-р София Ангелова – пулмолог и председател на Националната асоциация за профилактика на белодробните заболявания, и д-р Александър Симидчиев – пулмолог, председател на сдружение „Въздух за здраве”.

Всички желаещи да проследят двете онлайн събития могат да ги гледат на живо във Фейсбук на адрес: facebook.com/SmokeFreeBulgaria.